Bejelentkezés

Jelenlévő felhasználók

Jelenleg 0 felhasználó van a webhelyen

Gépi kezelések

MIKRODERMABRÁZIÓ

A mikrodermabrázió, más néven bőrcsiszolás az egyik leghatékonyabb módja a hámréteg elhalt szarusejtjeinek koptatására. Ez egy manuális eljárás, mely nem fájdalmas és eredményes. A hámréteg legfelső része folyamatosan károsodik, amennyiben ezek a bőr felszínén maradnak, elzárják a levegő és egyéb hatóanyagok útját a lejjebb lévő sejtek felé. Ezen tudunk segíteni a mikrodermabrázióval! A bőr átjárhatóvá válik, könnyebben szívódnak fel a kozmetikumok, eredményesebbek lesznek a kezelések is. A mikrodermabrázió nagyon-nagy segítség a problémás bőröknél is. Mivel eltávolítjuk az elhalt hámsejteket, a faggyúmirigyek eldugaszolt kivezető nyílásai is szabaddá válnak, így kevesebb mitesszer és pattanás keletkezik. Sikeresen kezelhetjük a pattanás utáni hegeket illetve hatékonyan alkalmazzuk pigment hibák, öregségi foltok, műtéti hegek eltűntetésére, halványítására. Revitalizáló, feszesítő, bőrfiatalító kezelésként is használjuk.

A kezelés már egy alkalom után is látványos, de kúraszerűen alkalmazva hetente egy alkalommal javasolt, a bőrproblémától függően öt-tíz héten át. A későbbiekben javasolt havonta egyszer megismételni. A bőrcsiszolás után kihasználva a bőr kiváló átjárhatóságát a bőrtípusnak megfelelő pakolást alkalmazunk, hogy megfelelően kezeljük a problémát.

A mikrodermabráziós kezelés hatásai:

  • a sejtképződés felgyorsul
  • hatóanyag felvétel javul
  • helyileg felgyorsul a mikro keringés az erekben
  • kollagén és elasztin fokozódik
  • a bőr egyetlen kezelés után feszesebb és rugalmasabb lesz
  • a bőrszín egyenletesebbé válik, a pigment foltok optikailag halványabbnak látszanak
  • csökken a ráncok mélysége.

Ultrahang

A kozmetikai ultrahang manapság a leggyakrabban alkalmazott hatóanyagbeviteli módszer,használatával a bőr anyagcsere folyamatai felgyorsulnak,ezáltal a sejtek oxigén ellátása fokozódik.Fellazítja a bőr legfelső rétegét,a szaruréteget, fokozza a vérellátást, a salakanyagok és bomlástermékek elszállítását gyorsítja, valamint vízben és zsírban oldódó hatóanyagok bejuttatását teszi lehetővé a bőr mélyebb rétegeibe.


Iontoforézis

Iontoforézissel vízben oldódó hatóanyagokat juttathatunk a bőr mélyebb rétegeibe. Gyorsítja a bőr vér- és nyirokkeringését, oxigén- és tápanyagfelvételét és a bomlástermékek elszállítását. Javítja a bőr rugalmasságát, feszességét.


MEZOTERÁPIA

Mit is jelent a mezoterápia kifejezés?

A mezoterápia az esztétikai kozmetikai kezelések leginnovatívabb természetes módszere, hogy bőrünk fiatal és feszes maradjon. Lényege, hogy az aktív hatóanyagokat, amelyek elősegítik bőrsejtjeink működését tű nélküli módszerrel (elektroporáció) a sejtekbe diffundáljuk. A rendkívül koncentrált hatóanyagok, rendkívül koncentrált hatást fejtenek ki.

Mikor ajánljuk a Mesoterápiás bőrfiatalító kezelést?

A bőr rugalmatlanságát, petyhüdtségét és dehidráltságát a bőr alatti kötőszöveti rétegben végbemenő elváltozások okozzák. Sajnos 25 éves korunktól a kollagén és elasztin rostok működése lelassul, ez okozza ráncokat, laza, tónustalan bőrt. A mezoterápiás kezelést ezért már 25-30 éves kortól bőrtípustól függetlenül ajánljuk megelőzésre, vagy már kialakult bőrprobléma kezelésére.

A hatóanyagok akkor fejtik ki hatásukat a legintenzívebben, ha pontosan oda kerülnek – lehetőleg maximális koncentrációban -, ahol be szeretnénk avatkozni a szervezet működésébe. A tű nélküli mezoterápa alapján működő elektroporációval mindez lehetséges. Bőrünk felépítése igen bonyolult, a hatóanyagok bevitele kívülről rendkívül korlátozott. A sejtmembrán csatornák átjárhatóságának felfedezőit Nobel-díjjal tüntették ki. Az elektroporáció a sejtmembrán csatornák megnyitásával a hatóanyagokat közvetlenül a sejtbe juttatja.

A tű nélküli mezoterápás kezelés során egyénre szabott “koktélt” állítunk össze az analitikaitisztaságú, steril hatóanyagokból, melyek optimális koncentrációban tartalmazzák az öregedést gátló, regenerációt elősegítő hatóanyagokat. A koncentrátumokat pontosan a problémás területekbe juttatjuk be egészen a bőrmély rétegéig, a subcutis-ig , legyen szó ránctalanító,feszesítő,hidratáló,tápláló kezelésektől a cellulit kezelésééig.